Regulament Concurs 2013

Regulamentul Oficial al Concursului Terra Vista

1.  Premiul constă în 2 nopți de cazare cu demipensiune inclusă pentru 2 persoane in camera dubla la Hotel Matyas Kiraly din Hajduszoboszlo, Ungaria. Perioada de calatorie va fi aleasa de catre castigator in termen de 3 zile dupa ce a fost informat de catre Terra Vista cu privire la premiul sau, iar plecarea in calatorie poate fi cel tarziu cu check-in pe 18 decembrie 2013. Alegerea perioadei de calatorie poate fi subiect si al disponibilitatii hotelului, intrucat Terra Vista trebuie sa primeasca o confirmare din partea hotelului in privinta disponibilitatii si asadar a acceptarii perioadei solicitate de catre castigator.

2. Prin simpla participare la campanie, participantii declara ca vor respecta termenii si conditiile prezentului regulament de organizare si desfasurare al acestui concurs, precum si regulile de folosire a Retelei de Socializare Facebook.com, in special, cele privitoare la utilizarea de conturi multiple in scopul cresterii ilegitime a sanselor de castig!

3. Agentia Terra Vista, in calitate de Organizator, isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba Regulamentul, urmand ca aceste modificari sa intre in vigoare dupa o zi de la anuntarea participantilor in mod public pe aces blog.

4. Campania se va desfasura in perioada 31 Octombrie – 7 Noiembrie 2013 ora 12:00, cu respectarea prezentului Regulament. Dupa incetarea duratei Campaniei, indeplinirea conditiilor mentionate in prezentul Regulament Oficial nu mai confera dreptul de a participa la campanie.

5. La aceasta Campanie poate participa orice persoana fizica care indeplineste cumulativ urmatoarele conditii:

a) Are varsta de peste 13 ani impliniti (limita de varsta pentru a avea un cont pe Facebook)

b) Are domiciliul sau resedinta in Romania;
c) Acceseaza pagina Facebook  Terra Vista – Agentia de Turism si da Share in mod public anuntului despre acest concurs pe pagina sa personala. Se poate da share o singura data de catre aceeasi persoana. Castigatorul ar putea fi solicitat sa faca dovada modalitatii in care a dat share acestui concurs. In cazul in care nu poate face dovada in termen de 2 zile dupa solicitarea  Terra Vista, se alege un alt castigator.

d) Ne da un comentariu pe acest blog in care sa mentioneze destinatia preferata de vacanta pentru vara 2014, si motivul alegerii acestei destinatii. Toate acestea, folosind o adresa de e-mail valabila  pe care se va putea comunica ulterior.

 

6. Utilizatorii care indeplinesc toate conditiile de participare vor intra la tragerea la sorti. Tragerile la sorti se organizeaza cu ajutorul siteului www.random.org pe data de 07.11.2013 urmand ca in aceeasi zi castigatorul sa fie anuntat in privat iar mai apoi in mod public in cel mai scurt timp dupa validarea castigatorului! În termen de 3 zile dupa castigare, acesta trebuie sa se decida asupra perioadei de calatorie sau asupra persoanelor ce vor calatori in locul sau.

7. In cazul in care castigatorul nu poate fi contactat sau nu raspunde inapoi agentiei in termen de 2 (doua) zile lucratoare de la extragere se va apela la cele 3  (trei) rezerve, situatie in care castigatorii initiali isi vor pierde orice drept asupra premiului. In cazul in care niciun castigator nu va putea fi contactat de Organizator in termenul mentionat, premiul va ramane in posesia Organizatorului.

6. Pentru a intra in posesia premiului, castigatorul va fi anuntat asupra detaliilor de intrare in posesie a premiului in momentul contactarii si validarii acestuia.
8. Terra Vista nu isi asuma raspunderea pentru situatiile in care participantul la Campanie nu poate intra in posesia Premiului
9. Eventualele litigii aparute intre Organizator si Participanti cu privire la orice aspect legat de desfasurarea Campaniei se vor solutiona pe cale amiabila. Eventualele reclamatii legate de derularea Campaniei se vor putea trimite la adresa contact@terravista.ro, in termen de maxim 2 zile de la data incheierii Campaniei. Dupa aceasta data, Organizatorul nu va mai lua in consideratie nicio contestatie. Legea aplicabila in orice situatie este legea romana.
10. PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE – Tuturor participantilor la Campanie le sunt garantate drepturile in conformitate cu Legea nr. 677/2001. Datele participantilor la Campanie vor fi introduse in baza de date de consumatori ai produselor/serviciilor Terra Vista.
Scopurile constituirii acesteia sunt: desemnarea castigatorilor acestei promotii, realizarea de rapoarte statistice, informarea acestora, prin diverse mijloace de comunicare ( email, telefon) cu privire la prezenta promotie sau la alte actiuni desfasurate in viitor.
10.1. Fiecare participant la promotie este de acord cu privire la folosirea datelor sale personale de catre TERRA VISTA in scop de marketing si are dreptul de a solicita excluderea din baza de date, adresand o cerere scrisa catre Organizator pe e-mail.
11. Terra Vista prelucreaza date cu caracter personal in conformitate cu Legea 677/2001, in calitate de operator date personale, sub notificarea cu nr. 27416 transmisa la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

TERRA VISTA se angajeaza sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale participantilor/castigatorilor la prezenta Campanie si sa le utilizeze numai in conformitate cu prezentul Regulament Oficial si legislatia aplicabila in vigoare. Participantii la campanie au, conform Legii 677/2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art. 12), dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor (art. 14), dreptul de opozitie (art. 15), dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17) si dreptul de a se adresa justitiei (art.18)
12. Organizatorul va acorda premiul persoanei validate in conformitate cu prevederile prezentului Regulament.